Wallmans Dinnerparty

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Wallmans – en kveld full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et perfekt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som hører til, hvorfor ikke avslutte med  en natt på The Square?

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Avkjølt cava som skaper god stemning
  • Spektakulært show 
  • Fireretters middag
  • Herlig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt

Slik bestiller du

Ring oss på tlf. +45 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk (det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag og nattklubb

Gjør deg klar til en strålende kveld!

Wallmans nye Dinnerparty har fått navnet CAKE, siden det alltid finnes noe å feire. Så ta med venner, familie og kolleger til en forrykende fest – midt i hjertet av København.

Du kan glede deg til et overdådig show med musikk av navn som George Michael og Michael Jackson, et heftig liveband, forførende dans og nervepirrende akrobatikk.

Sving hoftene til latinrytmer i solnedgangen i Miami, bli med på en rockeskogstur og nyt en fargerik og humoristisk undervannsreise gjennom Aquas største hits. Alt kulminerer i en gullglitrende finale som samtidig markerer at dansegulvet i Cirkusbygningens nattklubb er fritt for alle.

I løpet av kvelden får du og selskapet servert en herlig fireretters middag samtidig som dere hygger dere med alle kveldens shownumre. Dere vil oppleve et festfyrverkeri av en forestilling i den store Cirkussalen!

Skal du feire bursdag, bryllupsdag eller en annen stor begivenhet? I vårt festlige feiringsnummer overøser vår flotte vertinne Megan Moore kveldens æresgjester med sjarm, humor og KAKE.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Les mer om showet, programmet og menyer hosWallmans.

Wallmans Dinnerparty er et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan ha glede av det. Vi tar forbehold om endringer i innhold og sammensetning av showet som følge av artister som skader seg eller blir syke.

Program

Kl. 17.30:°Dørene til Cirkusbygningen åpnes. Underholdning i foajeen

Kl. 17.50: Bordplassering. Du og selskapet blir vist til et bord i Cirkussalen.

Kl. 18.00: Dinnerparty. Dere får servert en fireretters middag som dere spiser før, under og mellom shownumrene.

Kl. 23.00: Showet avsluttes og festen i nattklubben starter (nattklubben åpnes for nye gjester kl. 23.30)

Vi tar forbehold om endringer i programmet.


Priser i 2023 og 2024

Nytt show Cake for perioden 25. august til juni 2024:

25. august–4. november 2023
Torsdager fra  
Fredager fra  
Lørdager fra  

8. november–16. desember 2023
Onsdager fra  
Torsdager fra  
Fredager og lørdager fra  

Nyttårsaften 31. desember 2023
Søndag fra  

Januar 2024–juni 2024 åpner for salg i begynnelsen av oktober 2023. 

OBS: Alle priser er per person i delt dobbeltrom. Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et tillegg i prisen. Fredager og lørdager fra 24. november til 9. desember er det ekstra tillegg på billetter på prisene ovenfor.

Wallmans legger til et gebyr på   per billett.

Ring og bestill

Ring oss på tlf. +45 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk (det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per person i delt dobbeltrom per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte, eksterne tjenestene. Alle forhold som gjelder oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.