Wallmans Dinnerparty

fra  

pris per person per natt (i delt dobbeltrom).

Wallmans – en kveld full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et perfekt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som hører til, hvorfor ikke avslutte med  en natt på The Square?

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre flotte rom
  • Avkjølt cava som skaper god stemning
  • Spektakulært show 
  • Fireretters middag
  • Herlig frokostbuffé med blant annet nybakt brød, egg og frukt

Slik bestiller du

Ring oss på tlf. +45 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk (det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

CAKE – Wallmans Dinnerparty

Show, middag og nattklubb

Gjør deg klar til en strålende kveld!

Gjester og anmeldere jubler over Wallmans Dinnerparty CAKE og kaller det blant annet en «ekte eksplosjon av underholdning» og «en kaloribombe av fest og farger».

Så hva venter du på? Ta med venner, familie og kolleger til en forrykende fest – midt i hjertet av København.

Du kan glede deg til et overdådig show med musikk av navn som George Michael og Michael Jackson, et energisk liveband, forførende dans og nervepirrende akrobatikk.

Sving hoftene til latinrytmer i solnedgangen i Miami, bli med på en rockeskogstur og nyt en fargerik og humoristisk undervannsreise gjennom Aquas største hits. Alt kulminerer i en gullglitrende finale som samtidig markerer at dansegulvet i Cirkusbygningens nattklubb er fritt for alle.

I løpet av kvelden får du og selskapet servert en herlig fireretters middag samtidig som dere hygger dere med alle kveldens shownumre. Dere vil oppleve et festfyrverkeri av en forestilling i den store Cirkussalen!

Skal du feire bursdag, bryllupsdag eller en annen stor begivenhet? I vårt festlige feiringsnummer overøser vår flotte vertinne Megan Moore kveldens æresgjester med sjarm, humor og KAKE.

Velkommen til Københavns største Dinnerparty!

Les mer om showet, programmet og menyer hosWallmans.

Wallmans Dinnerparty er et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan ha glede av det. Vi tar forbehold om endringer i innhold og sammensetning av showet som følge av artister som skader seg eller blir syke.

Program

Kl. 17.30: Dørene til Cirkusbygningen åpnes. Underholdning i foajeen

Kl. 17.50: Seating. Du og selskapet blir vist til et bord i Cirkussalen

Kl. 18.00: Dinnerparty. Dere får servert en fireretters middag som dere spiser før, under og mellom shownumrene

Kl. 23.00: Showet avsluttes og festen i nattklubben starter (nattklubben åpnes for nye gjester kl. 23.30)

Vi tar forbehold om endringer i programmet.


Priser i 2024

5. januar – 22. juni 2024
Torsdager fra  
Fredager fra  
Lørdager fra   

OBS: Alle priser er per person i delt dobbeltrom. Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg.

Wallmans legger til et gebyr på   per billett.

Ring og bestill

Ring oss på tlf. +45 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk (det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).


Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per person i delt dobbeltrom per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte, eksterne tjenestene. Alle forhold som gjelder oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene