Dette må du se når du er i København

#myCPH #myCopenhagenMathias #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Mathias

Gothersgade om kvelden

Er du glad i å feste, drikke, treffe nye mennesker eller vil du bare ha en herlig kveld/natt, er Gothersgade et godt alternativ. Gaten og sidegatene rundt har flere bra barer og nattklubber som serverer alt hjertet kan begjære, fra mineralvann, øl og vin til drinker og mye mer. Er du ute etter god stemning, vil du svinge deg på dansegulvet eller ta en kald forfriskning med venner, kjæreste eller familie, anbefaler jeg Gothersgade på det varmeste.

Telia Parken

Telia Parken er Danmarks nasjonalstadion. Til daglig er Telia Parken hjemmebane for Danmarks største fotballklubb, F.C. København. Stadionet ble innviet allerede 25. mai 1911 og har i dag en kapasitet på mer enn 38 000 tilskuere. Stadionet blir ikke bare brukt til fotball. Det blir også benyttet i forbindelse med ulike arrangementer, konserter og lignende, og har blant annet hatt besøk av stjerner som Michael Jackson, Justin Bieber, Beyonce og JAY Z og flere andre store navn. Hvis du er interessert i fotball eller konserter, bør du ta turen til Telia Parken enten for en omvisning på stadionet, en kamp eller en av de mange konsertene som arrangeres der. Det kommer du ikke til å angre.

Strøget

Reiser du til København, kan du ikke unngå en tur på Strøget. Gågaten er en av Europas lengste handlegater, har kafeer og restauranter med inspirasjon fra hele verden samt et utall butikker med klær, sko og accessoraer for enhver smak. På gågaten finner du i tillegg to store shoppingsentre, Magasin og Illum, dersom du utvalget i gågaten ikke skulle falle i smak. Til slutt vil jeg minne om de små sidegatene til Strøget, der man finner selve definisjonen på det danske ordet ”hyggelig” i form av gode restauranter og flotte bygninger.

Amager Strandpark

Har jeg en sommerdag hvor jeg bare kan slappe av, tilbringer jeg den ofte i Amager Strandpark, hvor du kan ta et slag minigolf eller bare ligge og nyte solen. Mulighetene er mange – det er bare å velge det du foretrekker.

Hygge i Fælledparken

Jeg er også glad i Fælledparken, som er en stor park med en kjempemessig fotballbane i midten. Det er et herlig og livlig sted bare å møte venner, grille og hygge seg.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene