Resepsjonstjeneste

  • Trening og mosjon
  • Bil- og sykkelutleie
  • Opplevelser og sightseeing

Trening og mosjon

Ønsker du å trene? Da kan vi glede deg med at vi har avtale med vårt søsterhotell Imperial Hotel, med kun 2 minutters gangavstand fra hotellet. Der kan du gratis benytte deres treningsfasiliteter, bare henvend deg i resepsjonen.

Foretrekker du en joggetur i frisk luft, kan du starte treningen rett utenfor døren! The Square ligger like ved innsjøene i København, der mange københavnere har sin daglige joggetur på stiene langs vannet. Du kan velge mellom lengre og kortere turer. Be om et kart i resepsjonen.

Bil- og sykkelutleie

Trenger du bil under oppholdet, hjelper vi gjerne til med å bestille dette. Henvend deg i resepsjonen, så ordner vi alt for deg. Vil du derimot sykle rundt i byen, har vi egne sykler som kan leies på dagsbasis. Prisen er   per dag og inkluderer sykkellykter og hjelm, slik at sikkerheten er ivaretatt.

Les guiden for sykling i København (ENG)

Opplevelser og sightseeing

København har en mengde gode opplevelser å tilby. Derfor kan du også kjøpe billetter til en av de mest populære i hotellresepsjonen. Tivoli. Vi står også gjerne til tjeneste hvis du trenger hjelp i forbindelse med guidede turer og sightseeing. Se for eksempel våre omfattende nettguider til opplevelser i København

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene