Frokostrestaurant

Åpningstider

Mandag–fredag 06.30–10.00
Fredag–søndag og alle helligdager, inkludert skolenes sommerferie kl. 07.00–11.00
Bestill bord her

Vi er opptatt av kvalitet og å skape en opplevelse ved å bo på The Square, også når det gjelder dagens viktigste måltid – frokosten.  Derfor tilbyr vi en fristende frokostbuffé med vekt på kvalitet, sunnhet og – ikke minst – god smak.

Sortimentet omfatter blant annet mange typer økologisk brød fra Emmerys, ulike oster, pålegg, frukt, grønt, yoghurt, egg, diverse kornprodukter, samt ulike typer juice og naturligvis kaffe og te. Av varme retter tilbyr vi sprøstekt bacon, eggerøre, pølser, potetbåter og engelske bakte bønner 

Frokosten serveres i øverste etasje med utsikt over byens tak. Når været tillater det, er det også mulig å spise frokost på takterrassen.

Allergier

Vi har også gluten- og laktosefrie produkter  – spør en av servitørene.

Bestilling på nett

Vi ønsker å gi alle gjester en god start på dagen. For den travle gjesten åpner restauranten derfor tidligere på hverdager, og for gjesten som bare vil nyte og oppleve, holder vi restauranten lenger åpen i helger og på helligdager. For å minimere kø til frokosten, blir du bedt om å reservere bord til valgt tid. Dette kan du gjøre enten her på nettstedet eller når du kommer til hotellet. Personalet vil selvfølgelig være behjelpelig.

Pris

Ved kjøp av frokost er prisen   per person° (barn under 12 år  ). Vi har også pakker der frokosten er inkludert. Velg hvilket alternativ du ønsker ved bestilling. Hvis du allerede har reservert, viser bekreftelsen hva som er inkludert.