Frokostrestaurant

Åpningstider

Mandag–fredag 06.30–10.00
Fredag–søndag og alle helligdager, inkludert skolenes sommerferie kl. 07.00–11.00
Bestill bord

Velkommen til en uforglemmelig morgenopplevelse i vår herlige restaurant i 6. etasje. Her kan du nyte frokosten både innendørs og utendørs på vår herlige terrasse om sommeren, mens du nyter den fantastiske utsikten over byens tak.

Vår lekre frokostbuffé byr på både danske tradisjoner, alt det beste fra det internasjonale kjøkkenet, økologiske valg og lekker fairtrade-kaffe og -te. Vi setter en ære i å skjemme bort sanser og smaksløker og tilbyr høy kvalitet, sunne valg, gode smaker og et variert tilbud når det gjelder dagens viktigste måltid – frokosten – slik at gjestene våre kan få den absolutt beste starten på dagen.

Nyt vårt store utvalg av forskjellige oster, pålegg, fersk frukt, Nutella, grønnsaker, egg, et utvalg av lekre yoghurter og grøt. Med våre hjemmelagde juicer i forskjellige farger og variasjoner, samt ingefær- og tranebærshots, setter vi farge på dagen din. Varmrettene har hovedvekt fra det engelske kjøkkenet, inkludert bakte bønner. Vi tilbyr også gluten- og laktosefrie produkter samt allergenveiledning, bare kontakt oss i restauranten.

Har du ikke bestilt overnatting inkludert frokostbuffé, kan du legge til dette på hotellet. Prisen er   for voksne og   for barn under 12 år.

Tidligere eller senere frokost kan arrangeres på forespørsel.

Early bird-gjester tilbys økologisk filterkaffe og smørcroissanter i lobbyen mellom kl. 5.00 og 7.00.

Husk å reservere bord

For å imøtekomme en god restaurantopplevelse anbefaler vi at våre gjester bestiller bord på nett. Dermed hjelper du oss med å redusere for lang ventetid på de travleste tidspunktene. En god tommelfingerregel er at det som regel er minst travelt de første timene.

Reservasjon er enkelt og raskt via vår digitale gjestebok, og personalet hjelper gjerne til i resepsjonen.

Frokost tilbys på hverdager fra kl. 6:30 – 10.00 og i helgene fra kl. 7.00 – 11.00.

I den danske sommerferien, som er fra 29. juni – 11. august 2024, tilbyr vi frokost fra kl. 7.00 – 11.00 hver dag.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene