Perfekte Instamoments

#myCPH #myCopenhagenNanna #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Nanna

De flotte, anlagte innsjøene

Om sommeren liker jeg godt å ta turen til innsjøene, søerne, som ligger 10 minutters gange fra Nørreport stasjon. Det er deilig å sitte på gresset eller på benkene sammen med venner og noe godt å drikke. Der kan vi tilbringe flere timer bare med å kose oss og se på alle menneskene som går forbi. Blir vi sultne, går vi ofte til GAO dumpling bar og tar med maten tilbake til sitteplassen vår for å nyte den flotte solnedgangen over København skyline og ikke minst innsjøene.

Hvis jeg behøver litt aktivitet, liker jeg å leie en svanebåt og tråkke rundt i Peblinge Dossering mens jeg samtidig får litt sol og mosjon.

Hvis isen blir tykk nok på vinteren, kan du gå å ute på innsjøene. Her har du mulighet til å ta noen perfekte Instagram-bilder!

Absalon-kirken

25 minutters gange fra hotellet ligger Absalon kirke, som arrangerer fellesmåltider. Hit går jeg veldig gjerne for å få et godt, hjemmelaget måltid til bare 50 kroner. Det er ikke nødvendig å reservere på forhånd – det er bare å komme mellom klokken 17 og 18, og kjøpe en matbillett. Maten serveres kl 18, men det er smart å være ute i god tid for å sikre seg plass. Om vinteren serveres maten ved langbord inne. På den måten kan du også komme i prat med andre besøkende, noe som er en del av sjarmen ved å spise her. Om sommeren er det også mulig å sitte ute.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene