Med design, minimalisme og gjestfrihet i sentrum er hotellet The Square et utpreget trendy og attraktivt hotell å ha som base.

Uansett om du er i byen på forretningsreise eller som turist, kan du glede deg over hotellets unike beliggenhet rett ved Rådhuspladsen.

Rommene er stilrent innredet, og på samme måte som i lobbyen, er firkanten et gjennomgangstema. Flere av hotellets Executive-rom har utsikt over Rådhuspladsen, der det ofte er ulike arrangementer.

Hotellets fortrinn

I sjette etasje finner du den lyse frokostrestauranten, og herfra kan du også se ut over byens tak.

I tillegg ble hotellet i 2008 sertifisert med Green Key.

Vil du gjerne bo i sentrum?

Da er hotellet The Square det riktige valget. Strøget, Tivoli og bydelen Vesterbro ligger rett rundt hjørnet.

Strøget er Danmarks lengste butikkgate, og strekker seg fra Rådhuspladsen til Kongens Nytorv. Her finner du mange kjente merkevarer.

Du kan velge å ta en pause på det berømte konditoriet La Glace eller på en av kafeene ved Storkefontenen.

Når du nærmer deg Kongens Nytorv, kan du ta turen inn i noen av sidegatene til Strøget og finne de mer eksklusive designbutikkene.

Hvis du foretrekker lokale designbutikker og hippe kafeer, er Istedgade på Vesterbro et godt alternativ. Generelt er det gode transportmuligheter enten fra Rådhuspladsen eller fra Hovedbanegården.

Selv om du ikke lokkes av virvlende karusellopplevelser, er Tivoli verdt et besøk en vanlig vårkveld. Nyt det vakre parkanlegget og trekk inn atmosfæren og duften av vår. Tivoli har også mange gode restauranter som kan sette prikken over i-en på en herlig kveld.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene