Københavns Rådhusplads er en ikonisk adresse i København, og har fått æren av å være den dyreste adressen i danskenes utgave av spillet Monopol.

Rådhuspladsen er også hjem for det flotte hotellet The Square, som har adressen Rådhuspladsen 14 og som kan skryte av å være Københavns mest sentrale hotell.

Hotellet har Tivoli og Strøget som nærmeste naboer, og miljøet rundt hotellet er livlig med mange kafeer og restauranter.

Minimalistisk design preger The Square

Hotellets unike beliggenhet på Rådhuspladsen i byens pulserende sentrum gjør at alle severdigheter er like i nærheten. Det samme er buss, tog og taxi.

Hotel The Square har 268 rom innredet i en enkel, minimalistisk og stilren design, alle med blant annet gratis, trådløst Wi-Fi og velassortert minibar. Flere av Executive-rommene har en fantastisk utsikt over Rådhuspladsen.

Resepsjonen er integrert med en stilren lobbybar, og det spesialdesignede firkantede møblementet i lobbyen brytes fint av de berømte, runde Arne Jacobsen-stolene «Egget».

I sjette etasje ligger hotellets unike frokostrestaurant med vakkert lysinnslipp og utsikt over byens tak.

Gode tilbud på The Square

Hotel The Square i København har satt sammen en rekke overnattingspakker. Fra en enkelt overnatting med frokost til en tivolitur for hele familien, eller en fantastisk opplevelse på Wallmans med show og fireretters meny.

På The Square har vi tilbud både til barnefamilien, den som reiser alene eller paret som ønsker en romantisk miniferie.

Se for eksempel tilbudet «Romantikk for 2»,som inkluderer overnatting i et nydelig rom, en god flaske Gran Bach Brut til å ønske dere velkommen, lekker frokostbuffé i hotellets flotte frokostrestaurant og sist, men ikke minst, mulighet til å sove lenge på søndagen. Vi har innført sen utsjekking søndag (kl. 18.00 mot normalt kl. 12.00), slik at dere kan slumre lenge søndag og nyte hverandre.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene