Drinker, mat og frihet

#myCPH#myCopenhagenRasmus #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Rasmus

Kødbyens gleder

I Kødbyen finner du alt hjertet kan begjære, enten du er ute etter en kveld på byen med lekre cocktailer og gode dansemuligheter eller en bedre middag på en av de mange restaurantene. Kødbyen er en kulturell opplevelse i seg selv, med mye latter og liv i gatene. Hvis anledningen byr seg, er det aller best om sommeren, da den gode stemningen stiger ytterligere noen hakk.

… og det er bare en brøkdel av hva Kødbyen har å by på.

Kanalrundtur eller en lekker cocktail

Gammel Strand og Ved Stranden er en hyggelig strekning som ligger like ut mot kanalen, med mulighet for en kanalrundfart. I Gammel Strand finner du blant annet en fantastisk ginbar, diverse restauranter og en storslått utsikt til Christiansborg. Og med bare en liten spasertur til shoppingområdene er det et glimrende sted å spise lunsj eller avslutte dagen.

Frihet og mangfold

En rask spasertur fra Gammel Strand finner du fristaden Christiania, som oser av frihet, glade dager og mangfold. Christiania er et kulturelt midtpunkt i bydelen Christianshavn, som hvert år trekker tusenvis av turister, og ikke uten grunn. Uansett om du er ute etter et utsøkt måltid, bare er på sightseeing eller har lyst på en kald øl på Nemoland, er Christiania alltid verdt et besøk.

Dette er bare en kort beskrivelse av hva København er og betyr for meg.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene