Jul i København 2024

#myCPH #myCopenhagenHenriette #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Henriette

Alle burde få oppleve julen i København. Julelysene som skaper stemning i alle de flotte områdene i København, er et syn i seg selv.

Morgenkaffen

Før dagen kan komme ordentlig i gang, trenger man ofte en god kopp kaffe. Den tar jeg som regel med fra Emmerys, som du finner rundt om i hele København. Du kan ta kaffen med deg eller sitte og drikke den på en av de mange kafeene.

Julemarked – Nyhavn og Højbro Plads

Om vinteren blir det fort mørkt ute i København. Da bidrar julemarkedet både i Nyhavn og på Højbro Plads til å lyse opp med diverse juletrær, reinsdyr, girlandere og julenisser med stemningsfull belysning. Her kan du oppleve ekte dansk julestemning med alle bodene som står side om side. I bodene kan du få kjøpt alt fra gløgg til peppernøtter eller juledekorasjoner.

Bistro Royal

Etter et besøk på markedet begynner magen etter hvert å rumle, for hvem kan vel leve på julekaker alene? Bistro Royal er alltid en sikker vinner, og du er nødt til å bli i godt humør av det smilende personalet, den hyggelige stemningen og den deilige maten.

D’Angleterre

Hotel d’Angleterre er etter hvert blitt kjent for julepynten på den store fasaden. Dekorasjonen er helt magisk, og hvert år et det et nytt tema. Etter en tur på Bistro Royal, passer det godt å beundre den vakre fasaden, som ligger like i nærheten. Har du lyst til å fortsette kvelden i indre København, kan du ta turen til Bistro Central, en restaurant som også serverer nydelige drinker og cocktailer.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene