Fornøyelser, matopplevelser og shopping i hjertet av København

#myCPH #myCopenhagenRikke #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Rikke

Tivoli

Like ved hovedbanegården og Rådhusplassen finner du Tivoli, som jeg vil anbefale å besøke. Prøv noen av attraksjonene, eller bare gå rundt og nyt alle inntrykkene fra den vakre fornøyelsesparken. Hvis du er interessert i å spise, har Tivoli mange gode restauranter.

Tivoli Food Hall

Rett ved Tivoli ligger Tivoli Food Hall. Her stikker jeg ofte innom for å smake på de forskjellige godsakene, og det er veldig mye å velge mellom. Jeg synes det er trivelig bare å rusle rundt der inne, men det er også mulig å sette seg ned og nyte maten.

Rådhusplassen

Jeg legger ofte veien om Rådhusplassen, og nyter å være i hjertet av København der det vrimler av folk. I tillegg er Rådhuset en flott bygning. Ofte foregår det ulike arrangementer på plassen, og det hender at jeg stopper og tar en titt.

Strøget

Fra Rådhusplassen går jeg rett til Strøget, ettersom jeg er veldig glad i å shoppe. Hit går jeg ofte, siden det er mange butikker og kafeer å velge mellom. Strøget er en lang gate som fører direkte til herlige Kongens Nytorv, der jeg gjerne stikker innom Magasin eller tar en caffè latte på en av de mange kafeene.

Det er mitt København!

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene