En dag utenfor København

#myCPH #myCopenhagenSanne #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

av Sanne

Behov for en dag vekk fra København? Hopp på toget nordover til idylliske Nordsjælland. En flott tur for alle som er interessert i kunst og ønsker å oppleve den danske naturen.

Louisiana Museum of Modern Art

I en gammel park ved Nordsjællands kyst, med utsikt over Øresund og svenskekysten, ligger museet Louisiana. Her finner du utstillinger med klassikere innen moderne kunst samt nye, internasjonale kunstnere. Selv om Louisiana ikke ligger inne i selve København, er det vel verdt et besøk. Museet tilbyr kunst og kultur tilpasset alle aldersgrupper, og barnefamilier er velkomne.

Humlebæk Havn

Hvis været tillater det, er en den koselige havnen i Humlebæk et trivelig utfluktsmål. Her finner du også den vakre innsjøen du kan se fra Louisiana. Du kan gå en tur i havnen eller langs stranden, og få et avbrekk fra det hektiske tempoet i København.

Restaurant Sletten

Når sulten melder seg, er det mulig å spise deilig lunsj eller middag på Restaurant Sletten, som ligger midt i gamle og idylliske Sletten Havn i Humlebæk. Restauranten har en herlig dansk/europeisk-inspirert meny med mellomretter. Her kan du nyte et deilig måltid i en hyggelig atmosfære med flott utsikt over Øresund.

Få opptil 10 % rabatt som STAY&SAVE-medlem. Les mer om alle fordelene