The Square i København - essensen av et boutiquehotell

Essensen av et fantastisk boutiquehotell handler mer om hva du tror på, enn hvordan møblene ser ut.

Vi tror på en god atmosfære. Det er ikke alltid om å ha det dyreste utstyret eller nattklubb i lobbyen, men mer om den følelsen du får når du går inn gjennom døren. Du kan ikke alltid forklare en god atmosfære - noen ganger er det udefinerbar, men du vet når det er der. På avstand ligner på The Square kanskje en vanlig moderne hotell i en by som København, men inne vil du bli overrasket av atmosfæren og designdetaljer. The Square er utformet på en måte som skaper en unik opplevelse for gjesten. I dag har vi mange valg mellom hoteller og det er derfor The Square ønsker å skape noe spesielt - hver gang du bor hos oss.

Ditt hjem når du er borte fra hjemmet

Borte bra, men hjemme best! Noen ganger når du er borte fra hjemmet, er det fint å være på et sted som føles som hjemme. Selv om The Square har en moderne og stilig design, er stemningen avslappet og nesten som å være hjemme. De ansatte gjør alt de kan for å sikre at du får akkurat denne opplevelsen under oppholdet.

Mer enn bare dyrt design

Hvis du ønsker å oppleve noe som er utover tradisjonell hotellinnredning, er The Square er stedet å gjøre det. Navnet er selvfølgelig basert på hotellets beliggenhet på Rådhusplassen, men også basert på designdetaljer. Hvis du ser etter, vil du finne firkanten som en del av innredningen både på rommene og i lobbyen på mer enn én måte.

Boutique fenomen

Den første bølgen av boutique hotell kom på åttitallet i New York og fenomenet er siden spredt over hele verden. Det hele startet med små, uavhengige nisje hoteller som var interessert i å gjøre hotellopplevelsen spesiell og unik for sine gjester. Derfor er vi stolte over å ha mottatt prisen for beste danske boutiquehotell. Selv om vi har 268 rom, vi gi hver gjest en personlig service og en opplevelse du sent vill glemme.