En tur i Tivoli

fra  

Pris per person i delt dobbeltrom

Vil du gi barna dine en dag med høytflyvende attraksjoner, historiske teaterstykker, latterkramper og klissete sukkerspinnfingre på Københavns mest velbesøkte severdighet? Da vil vi varmt anbefale Tivoli-tilbudet vårt, der du og familien kombinerer et hotellopphold hos oss med en heldag på Tivoli.

Tivoli-billetten gir gratis adgang til parken og alle de velkjente rutsjebanene, blant annet Ballongyngen, Stjernetårnet, Den Flyvende Kuffert og Det Gyldne Tårn. Med Tivoli-pakken får du i tillegg oppleve de ulike temaene som preger hver sesong, og musikerne som bidrar til å skape topp stemning i parken året rundt.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre rom
  • Frokostbuffé med bl.a. nybakt brød, egg og frukt
  • Inngangsbillett til Tivoli

Vil du gjerne glede familien med en tur til Tivoli? Når du bestiller hotelloppholdet øverst på siden, er det enkelt å legge til andre eventyrlige opplevelser.

Fredagsrock på Tivoli

På sommerhalvåret kan du få med deg kjente sangere og band både fra Danmark og andre land, når Tivoli hver fredag kveld klokken 22.00 starter helgen med  Fredagsrock. Det populære live-konseptet byr på ulike musikksjangre og får hver uke et hav av mennesker til å rope, juble og forevige øyeblikket under stjernehimmelen på sosiale medier.

Halloween på Tivoli

I det mørke vinterhalvåret avløses blomsterprakten av kulørte lamper og levende lys, og etter høstferien forvandles Tivoli til et halloween-univers. Fornøyelsesparken bader i høstfarger fra gresskarhoder og halmballer … mens bleke og blodige zombier flakker rundt i mørket.

Jul på Tivoli

Tivolibilletten din kan også få deg i julestemning når parken forvandles til et eventyrlig nisselandskap i desember. Da kan du kose deg med en kopp dampende gløgg og et kremmerhus med churros mens du vandrer rundt blant julelys og snødekte grandekorasjoner og – hvis du er heldig – få hilse på julenissen og reinsdyrene hans.

Vinter på Tivoli

I hele februar lyser parken opp vintermørket med lysinstallasjoner, isskulpturer og snømenn når det er  Vinter i Tivoli. Da inviterer også den historiske fornøyelsesparken små og store barn ut på skøyteisen, til å leke i den store iglooen Pingonesien og til underholdning med virtual reality-briller i H.C. Andersen-slottet.


Salgsvilkår

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.

Åpningstider på Tivoli

Jul 2019

16. november 2019–5. januar 2020
Søndag–torsdag 11.00–23.00
Fredag–lørdag 11.00–24.00

Vinter 2020

31. januar 2020–23. februar 2020

Sommer 2020

2. april 2020–20. september 2020

Halloween 2020

9. oktober–1. november 2020

Jul 2020

14. november–3. januar