Wallmans Dinnershow

fra  

Pris per person i delt dobbeltrom

Wallmans – en aften full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb – alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et godt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, en deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på The Square.

Tilbudet omfatter

  • Overnatting i et av våre nydelige rom
  • Kjølig Cava som skaper god stemning
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

Slik bestiller du

Ring oss på tlf. +45 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk (det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

Ny sesong, nytt show, ny fest: Byens største dinnerparty!

Gjør deg klar! Det går ikke stille for seg når byens største dinnerparty fra start til mål flommer over av latter, spenning og overraskelser. Skal du feire noe spesielt, eller trenger du bare en kveld full av magi, fest og farger? Velkommen til Wallmans Dinnerparty!

Du er ikke bare en tilskuer – du er en del av opplevelsen

Du og ditt selskap nyter en deilig 4-retters meny, men pass på så du ikke får en artist i suppen! Rundt deg og i alle deler av Cirkussalen, utspiller det seg et fantastisk fyrverkeri av et show. Her er du ikke bare en tilskuer – hos Wallmans sitter du midt i opplevelsen. Før du har rukket å se deg om, er du blitt en del av showet.

Vi sørger for flere pauser i løpet av kvelden, slik at dere kan nyte maten, avkjølende drikkevarer og hverandres selskap. Helt trygg kan du likevel ikke være! Før du vet ordet av det, kan en tryllekunstner stikke innom …

Ellevill humor i særklasse

Vi har lyttet til gjestene våre, så nå blir det ekstra mye humor – også av den elleville typen. Gled deg til den helt unike entertaineren Abigail Collins, som blant annet har opptrådt på West End og National Theatre i London og er hyllet av britiske medier. Hun har en personlighet som fyller rommet, og som rollefiguren Peggy Sued har hun fått fart på lattermusklene hos mange tusen publikummere.

Bli feiret som aldri før

Et høydepunkt alle hos Wallmans elsker, er kveldens feiringsnummer. Her retter vi søkelyset mot gjester som feirer noe spesielt, og gir dem litt ekstra oppmerksomhet. Som den elleville og elskelige rollefiguren Peggy Sued sparer ikke Abigail Collins på noe. Sammen med sine humørfylte saksofonister overdynger hun æresgjestene med sjarm, champagne og grenseløs humor.

Do you wanna rock?

Det blir ekstra varmt i salen når en fantastisk amerikansk-canadisk sirkusduo imponerer på to svingende stenger høyt oppe under sirkuskuppelen. Den prisvinnende oppvisningen får hele salen til å holde pusten i intens spenning.

Vi tar deg med på en heseblesende og sensasjonell reise med musikere som spiller live og noen av bransjens mest talentfulle sangere og dansere! Når vi setter i gang med en funky Bruno Mars-medley og Eurythmics’ megahits, er det bare å slå seg løs og ha det moro.

Tiden går fort i byens beste selskap, og vi avslutter med et kjempesmell som får taket til å løfte seg! Nå skal takten trampes og det skal festes til siste slutt når hele artistgruppen slår seg løs med sang, dans og artisteri til de eksplosive tonene fra tidenes rockelegender: Queen! We will rock you!

Velkommen til byens største dinnerparty i Wallmans Cirkusbygningen!

Et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan få utbytte av det.

Les mer om showet, programmet og våre menyer hos Wallmans.

*Wallmans tar forbehold om at artister kan skade seg eller bli syke, slik at det blir endringer i showets sammensetning og innhold. 

Priser fra 23. august til 31. oktober

Pris per person i delt dobbeltrom: Hverdage fra  . Weekend fra  

Priser fra 1. november til 21. desember

Pris per person i delt dobbeltrom: Hverdage fra  . Weekend fra  

Nyttårsaften 2019

Pris per person i delt dobbeltrom: 31. desember 2019 fra  

Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg.

Spilledager:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdager: 17.30 - 23.00
Weekend: 17.30 - 23.00


Ring og bestill

Ring oss på tlf. +45 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk (det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.

Salgsvilkår

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.