Pin it

Wallmans Dinnershow – Champagne, show og god søvn på The Square

Opplev et fantastisk show, fireretters middag og nattklubb – i Cirkusbygningen

Wallmans er stedet der vi først og fremst feirer deg og dine gjester, men denne sesongen har vi enda mer å feire. Vår historiske sirkusbygning fyller 130 år, og det må naturligvis markeres med et forrykende show!

Det er nå du bør unne deg selv og dine venner, kolleger eller familie en storslått opplevelse i Wallmans Cirkusbygningen. Dere er garantert en kveld der mat, underholdning, god stemning og magiske omgivelser smelter sammen i perfekt harmoni.

Kveldens fireretters meny serveres mens det nye showet FLASHBACK utspiller seg under den vakre kuppelen. Slipp deg løs og la deg rive med i en magisk reise der glimrende musikalske fortolkninger, underholdende artisteri, komikk og fascinerende akrobatikk fyller kvelden og sirkussalen.

Dere får en unik totalopplevelse, som man bare finner maken til i verdensbyer som Las Vegas, Berlin og Paris. Gled dere til et uforlignelig sceneshow, glitrende kostymer og musikk av superstjerner som Shania Twain, Bruno Mars og Jennifer Lopez.

Det er pause mellom hvert nummer, slik at det blir tid til å nyte maten og prate sammen. FLASHBACK er, som alltid på Wallmans, et internasjonalt show som fremføres på engelsk, slik at alle kan få utbytte av det.

Også denne sesongen vil artistene stå på scenen i det ene øyeblikket og servere ved bordene i det neste. Dere kommer tett på og blir selv en del av det hele.

Kvelden kulminerer i en dundrende finale med et ekte FLASHBACK til alle de musikalske høydepunktene fra 1980- og 1990-tallet. Det er helt umulig å sitte stille, og før dere får sukk for dere, er festen i gang i Københavns største nattklubb.

Velkommen til FLASHBACK i Wallmans Cirkusbygningen!

Showet spilles torsdag – lørdag fra 19. august 2016 til midten av juni 2017.

Les mer om showet, programmet og menyer på Wallmans.

*Wallmans tar forbehold om at artister kan skade seg eller bli syke, slik at det blir endringer i showets sammensetning og innhold.

Tilbudet omfatter:

  • Overnatting i et av våre nydelige rom
  • Musserende vin
  • Spektakulært show
  • 4-retters middag
  • Nattklub
  • Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

Pris per person i delt dobbeltrom
Hverdager fra DKK 1445,-
Weekend fra DKK 1590,-

Priser fra november til desember 

Pris per person i delt dobbeltrom
Hverdage fra DKK
1610,-
Weekend fra DKK 1925,-

Pris nyttårsaften 

Pris per person i delt dobbeltrom
Fra DKK 
2385,-

 

Priser fra januar til juni 

Pris per person i delt dobbeltrom
Hverdage fra DKK
1445,-
Weekend fra DKK 1590,-

Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg.

Sesong:

21.08.2015 til 18.06.2016

Spilledager:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdager: 17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Slik bestiller du

Ring oss på tlf. 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk
(det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag.


Ønsker du å motta spesialtilbud på hotellopphold?

Ja? Da kan du abonnere på vårt nyhetsbrev, så sender vi deg løpende gode tilbud på opphold på våre hoteller.* Må fylles ut
Ja, jeg vil gjerne pr. e-post for å motta nyheter, informasjon om overnatting, gode kjøp, informasjon om spennende arrangementer og konkurranser fra Arp-Hansen Hotel Group og konsernets hoteller samt på hendelser og arrangementer som skjer i regionen av konsernets hoteller. Jeg kan forvente å motta henvendelser om 10-20 ganger per år. Jeg kan når som helst si opp abonnementet.