Wallmans Dinnershow
i Cirkusbygningen

Wallmans – en aften full av opplevelser

Fantastisk underholdning, fireretters meny og nattklubb 
– alt under samme tak!

Har du behov for en kveld ute i København? Da er Cirkusbygningen et godt forslag. Wallmans leverer et fabelaktig show, en deilig middag, god stemning og fest ut i de sene nattetimer. Etter en flott kveld med alt som dertil hører kan det være en god idé å tilbringe natten på The Square.

Tilbudet omfatter

Overnatting i et av våre nydelige rom
Kjølig Cava som skaper god stemning
Spektakulært show
4-retters middag
Frokostbuffet med blant annet nybakt brød, egg og frukt

 

fra DKK 1600,-

Pris per person i delt dobbeltrom
Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg

Slik bestiller du

Ring oss på tlf. 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk
(det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).

 

Show, 4-retters middag & nattklubb – en perfekt kveld på byen

Er du klar til å skjemme bort deg selv og vennene dine, kolleger eller familie med en storslått opplevelse i Wallmans Cirkusbygningen? Vi by på en fantastisk kveld, hvor en utsøkt 4-retters middag, topp underholdning og magiske omgivelser forenes i perfekt harmoni.

Slipp deg løs når vi tar deg med på en spennende rutsjebanetur fylt med enestående musikalske fortolkninger, forførende dans og fascinerende akrobatikk!

En filmatisk reise
Showet "Urban Nights" starter med et helt spesielt nummer, som tar deg med på en filmatisk reise ut i Københavns gater og smug! Til sangen ”Come Alive” fra musikal-filmen The Greatest Showmanvekkes hele byen – og ikke minst Cirkusbygningen – til live!

Fra Adeles kjøkken til togtur med sexy AC/DC
Gled deg til en fantastisk hyllest til Adele, en av tidens største kvinnelige sangere, og senere en heseblesende togtur med rocklegendene AC/DC.

West Side Story & Celebration
Du kan også se frem til en nyskapende fortolkning av musikalske høydepunkter fra musikal-klassikeren West Side Story til vårt populære celebration-nummer. Denne sesongen feirer vi våre gjester med sjarmerende crooner-klassikere i ekte ”Rat Pack”-stil.

Akrobatikk i verdensklasse
Hold pusten når sceneteppet går opp for spektakulær akrobatikk og artisteri! Opplev en sjonglør i verdensklasse, en ekstremt sterk luftakrobat og en yndig sirkusartist som setter en ny standard i smidighet!

En finale med POP-POWER
URBAN NIGHTS kulminerer i en fargerik popfinale, hvor store kvinnelige artister som Ariana Grande, Katy Perry og P!nk forenes i en brakende fest som samtidig blir en forrykende start på nattklubben.

Les mer om showet, programmet og våre menyer hos Wallmans.

*Wallmans tar forbehold om at artister kan skade seg eller bli syke, slik at det blir endringer i showets sammensetning og innhold.

Priser fra 23. august til 31. oktober

Pris per person i delt dobbeltrom
Hverdage fra DKK 1600,-
Weekend fra DKK 2095,-
 

Priser fra 1. november til 21. desember

Pris per person i delt dobbeltrom
Hverdage fra DKK
1525,-
Weekend fra DKK 1980,-

Nyttårsaften 2019

Ring for informasjon om nyttårsaften 2019.

Det er også mulig å bestille enkeltrom mot et pristillegg.

Spilledager:

Torsdag til lørdag

Tidspunkt:

Hverdager: 17.30 - 22.30
Weekend: 17.30 - 22.30

Ring og bestill

Ring oss på tlf. 3338 1200 eller send e-post til thesquare@arp-hansen.dk
(det er dessverre ikke mulig å bestille på nett).


Denne pakken består av hotellopphold samt eksterne tjenester, som hotellet formidler. Wallmans A/S er den ansvarlige avtalepart for oppfyllelse av den/de reserverte eksterne tjenestene. Alle forhold som angår oppfyllelse av den eksterne delen av reservasjonen skal derfor avklares direkte med Wallmans A/S.

Salgsvilkår:

Tilbudet gjelder for et begrenset antall rom, og prisen er alltid angitt per natt. Prisen kan variere fra dag til dag. Kan bestilles senest 2 dager før ankomst. Avbestilling kan ikke gjøres senere enn 30 dager før ankomst.