Spa-opphold på Rådhusplassen

Dra på velvære- og spa-opphold i København og bo på vårt flotte hotell med adresse Rådhuspladsen. Vi samarbeider med Copenhagen Spa & Wellness, som ligger bare 160 skritt fra hotellet. Her har du god anledning til å skjemme bort sansene og gire helt ned med ansiktsbehandlinger, massasje, spa-pakker og luksuriøs velvære.

På The Square har du det beste utgangspunkt for en romantisk kjærestedag eller en jentetur med venninner, der egenpleie står i fokus.

Det luksuriøse velværeopphold

Når var du sist på spa- og velværeopphold i København? Hvis du knapt kan huske følelsen av velvære, er det kanskje tid for et luksuriøst weekendopphold for to.

Rommene på dette hotellet har en stilren design med en trendy og minimalistisk sfære som gjør det mulig å slappe helt av. Det avslappende velværeoppholdet får du ved å bo på vårt sentrale hotell – herfra er det bare 160 skritt bort til det alltid like fantastiske Copenhagen Spa & Wellness i Studiestræde. Velg mellom kropps- og ansiktsbehandlinger, manikyr eller pedikyr og spa-pakker i ulike varianter (f.eks. med kroppspeeling, opphold i boblebadet og sjokolademassasje – eller den kongelige spa-pakken med fotbad og peeling, dyprensing, fuktgivende ansiktsmaske og ansikts- og hodebunnsmassasje). Her finner du noe for enhver smak og ethvert humør.

Les mer om CPH Spa og Wellness

Dra på romantisk weekend til København

Mangler du ideer til en romantisk date? Er du i ferd med å planlegge en hyggelig kjærestedag? Eller er du på jakt etter det perfekte weekendopphold for deg og din kjæreste, kanskje i forbindelse med en årsdag? Da kan vi anbefale en dag i Copenhagen Spa & Wellness og en natt i våre eksklusive rom med adgang til vår Executive Lounge.

Du får en ”Spa-opphold”-pakke hos Copenhagen Spa & Wellness, som blant annet omfatter velværemassasje inklusive hodebunnsmassasje, boblebad samt smoothier og frisk frukt – etterpå kan resten av dagen nytes i et av The Squares eksklusive rom. Alle rommene har en deilig dobbeltseng, morgenkåper og tøfler, kaffe-/tefasiliteter så dere kan lage en kopp kaffe eller te når dere har lyst samt et stort bad med lekre toalettartikler fra Karmameju pluss et stort badekar. I tillegg har dere adgang til vår Exective Lounge, der dere kan ta en forfriskning med snacks mens dere nyter utsikten over byen tak.

Bestill nå og overrask din utkårede med dette gode tilbudet:


Fra kjærestedag til jentetur med venninner

Like viktig som en kjærestedag er det å få kvalitetstid med venninner. Hvor det bare er dere og ingen menn. Hvor dere kan snakke om alt og le av ting som bare dere kan le av.

Er det kanskje på tide med en venninnetur? Da kan du foreslå en skikkelig jentetur på hotell i sentrum av København, der dere bestiller noen av de deilige kropps- og ansiktsbehandlingene hos Copenhagen Spa & Wellness bare 160 skritt fra hotellet. Eller hva med en venninnetur på vårt hotell, der dere kan shoppe på Strøget, spise på gourmetrestauranter og få en manikyr eller pedikyr mens dere tar igjen det forsømte og får snakket om alt fra menn, barn, historier fra gamle dager og kanskje litt sladder.

Bestill en jentetur allerede i dag og inviter til velvære- og spa-opphold i København. Vi skal nok gjøre vårt til at dere får et deilig opphold med fokus på spa og velvære – på The Square!


Det praktiske

Husk å oppgi hvilket tidspunkt på dagen dere ønsker behandling, slik at vi kan reserver tid for dere.

Skriv ønsket tidspunkt i kommentarfeltet på bestillingssiden.

Mer at bestillingen ikke er bekreftet før du mottar en egen bekreftelse på behandling og overnatting Vi bekrefter din Copenhagen Spa & Wellness-behandling i løpet av 24 timer på hverdager


Få ytterligere 15 % rabatt!

Som gjest på The Square får du ytterligere 15 % rabatt på alle øvrige behandlinger hos Copenhagen Spa & Wellness. Få energien tilbake og skjem deg selv bort! Kom ned i resepsjonen, så bestiller vi en tid for deg.