Overnatting København

Hva med en romantisk tur med overnatting i København?

Du tenker kanskje at vi tuller når vi foreslår en romantisk Danmarkstur? Du bør absolutt ikke undervurdere muligheten for at København kan tilby et lunt kjærlighetsrede for deg og din utkårede. Man bør heller ikke undervurdere verdien av å sitte og se på solen som går ned i Østersjøen, omgitt av en eviglang sandstrand, mens et glass utsøkt vin hviler i hånden. Forøvrig kan det også virke imponerende å bli tatt med på en nattlig klaverkonsert. Kanskje en kjent sangerinne gjester byen, eller man finner en lun pub med levende jazz som tvinger en til å danse utover nattetimene. Muligens går veien til hjertet gjennom magen? I så fall vil det være vanskelig å velge hva man ønsker å fylle munnen med. København er en multikulturell smeltedigel når det gjelder god mat, og det finnes kokker fra hele verden som bare venter på å kunne skjemme deg bort. Kanskje liker du latinamerikansk mat? Da er Llama i Lille Kongensgade 14 stedet for deg. Høres det rart ut med Champagne og den danske spesialiteten Hot-dogs på samme tid? Dette er en gourmet-hot-dog-restaurant som både frister ganen og smilebåndet.

Overnatting i København?

Utfordringen blir bare å finne overnatting i København. Alt annet er der fra før. I og omkring Holmen, eller i sentrum av København, som Vesterbro og Nørrebro, så finnes det mange tilbud om overnatting i København. Hvis du reiser fra Osloområdet eller fra Sørlandet, så vil du antakelig velge å komme med skip eller tog. Det er heller ikke er noe i veien for å ta flyet til den topp moderne Kastrup flyplass like utenfor byen, for så å benytte seg av den raske forbindelsen inn til byen. Vanligvis ender reisen rundt Hovedbanegården, og derfra går du enkelt til fots gjennom sentrum. Alternativet er en kort tur med drosje til din overnatting i København. En overnatting i København sentrum gjør deg i stand til å tilbringe mest mulig tid med din kjære, og det dere ønsker å gjøre sammen. Hele København står til deres disposisjon for å gjøre en romantisk reise helt perfekt.

Velg det riktige kjærlighetsredet

Det er viktig at alt klaffer når det gjelder både det riktige rommet og en smakfull innredning. Her er det viktig å forsøke å kombinere en genial beliggenhet med et stilfullt skjulested. The Square er absolutt den riktige basen for at en romantisk overnatting i København blir en virkelighet. Tilbudet om en Romantisk weekend er ikke et tomt løfte. The Square har den riktige settingen, den riktige beliggenheten, en behagelig pris, et lekkert interiør og topptrente ansatte som vil hjelpe deg med å gjøre dine drømmer til virkelighet.