Hoteller i København

Opplev storbyen med flotte hoteller i København

Det kan være godt med noen dagers avveksling og en overnatting i København. Mange hoteller i København ligger i sentrum, hvor shopping, sightseeing og et mangfoldig kulturliv er hva som venter en. Når man bestemmer seg for å utforske København, finner man fort ut at byen er ekstremt mangfoldig. Dersom den ene trekkes til å nyte en kveld i de flotte lokalene til filharmoniorkestret, vil den andre kanskje gå på en rockekonsert i en av byens mange metallpuber. Eller hva med å spise pølser og iskrem på Tivoli, som opptakten til en grøssende tur med berg og dalbanen? Der er mange grunner som kan lokke en til å feriere i våre sørligere nabobyer, og spesielt fristende er det å ta turen til København. Her blir man med ett omkranset av en avslappet og hyggelig atmosfære, og man blir tatt i mot på en vennlig måte.

Gode grunner til å finne hoteller i København sin bykjerne

Innenfor det som kan betegnes som Københavns bykjerne, som også kalles Holmen, er det mye som skjer. Omkranset av de historiske festningsverkene og byens havneanlegg, finnes mange av de tradisjonelle aktivitetene som har gjort byen så kjær for mange reisende og turister. Hvis du liker klassiske konserter, så er det kanskje interessant å vite at du finner operaen rett utenfor Holmen, og Københavns Filharmoniske Orkester innenfor den rammen som vi kaller bykjernen. Det samme gjelder for et stort antall aktiviteter som kan tilfredsstille de mest sprikende smakssanser og interessefelt. Hvis du har interesse for blomster og planter, eller bare har lyst til å slappe av i det grønne, så er Kongens Have og den tilgrensende Botaniske Haven et godt tips til deg. Holmen har et mangfold av museer og huser også Københavns universitet. Hvis du klarer å velge mellom mange sentralt beliggende hoteller i København, så kan du bare pakke sekken og sette deg på toget. Etter noen avslappende timer gjennom Skåne, er det kun å stige av på Hovedbanegården. Et utall hoteller i København ligger like rundt hjørnet.

Hoteller i København sentrum

Det finnes veldig mange hoteller i København, men mange av de er ganske dyre. Kombiner ditt hotellopphold med en opplevelse som passer sammen med dine interesser, gjennom å finne et hotell med god beliggenhet. «The Square» hotell i København sentrum er både rimelig og det har høy komfort. Sjekk ut våre sesongtilbud i København. Hotellet ligger midt i København og ble ‘Boutique hotel award winner’ i 2014. Hotellet i København er moderne innredet og representerer et stilsikkert utvalg av vakkert interiør. Dersom du vil slentre bortover til nærmeste rocke-pub, eller om du heller vil oppleve en klassisk konsert, da er det en ren nytelse å kunne bo midt i København sentrum.