Pin it

The Square har en perfekt plassering rett ved den pulserende Rådhuspladsen midt i København

Du befinner deg midt i København, i gangavstand til de fleste severdigheter og i umiddelbar nærhet til tog og andre kommunikasjonsmidler. 

Hotellet er en designperle med klassisk dansk design blandet med minimalistisk skandinavisk stil som du vil oppleve allerede idet du kommer inn i hotellets lobby. I lobbyen er resepsjonen integrert med en stilren bar, hvor man kan slappe av i det gjennomgående firkantete møblementet som er spesialdesignet til hotellet. Dette brytes flott av Arne Jacobsens berømte stol ”Egget”. 

På 7.etajse finner du frokostrestauranten med flott lysinnfall og utsikt over byens tak. Hotellet har 267 hotellrom, alle med gratis internett og velassortert minibar. Executive rommene har en imponerende utsikt ut over Rådhusplassen.

Severdigheter i København

København er perfekt til en miniferie både på grunn av størrelsen og atmosfæren, men også fordi det er så mange ting å gjøre der. Du kan gå på shopping i eksklusive og kjente butikker på Strøget og i små butikker hvor designeren selv sitter og kreerer kolleksjonene sine. 

Du kan spise på de forskjellige prisbelønte restaurantene eller små kafeersom serverer den danske brunchen. Du kan også gå på midnattsgudstjeneste, loppemarkeder og delta i de mange gatefestene som københavnerne er så gode til å holde. 

Det er også mange sightseeingmuligheter, både med buss, kanalbåter eller vandreturer rundt i byen. Opplev også et både innen- og utendørs nyåpnet torg på Israels Plads, "Torvehallerne" med delikatesser, frukt, grønt og blomster.

Hva skal du se i nærheten av hotellet?

Rett over gaten for hotellet ligger Tivoli. Her kan du få sommerfugler i magen høyt over bakken, du kan gå en tur i den vakre hagen og se på lysshow og fyrverkeri, eller du kan la deg nesten forsvinne bak de gigantiske smørrebrødene som serveres på en av Tivlolis restauranter. 

Glyptoteket, Museum for antikk og moderne kunst og Dansk Designcenter ligger rett ved siden av Tivoli, langs H.C.Andersen Boulevard. Den 1 km lange shoppinggaten Strøget starter på motsatt side av Rådhuspladsen, og det hippe Vesterbro med den nye Kødbyen som byr på alt fra kunstgallerier til barer og restauranter, ligger også i nærheten. 

Du skal faktisk anstrenge deg for å kjede deg i en by med så mange muligheter, og den ligger like utenfor døren når du bor på The Square Hotel. 

Opplev spennende København med et flott hotellopphold i sentrum

Som kjent, så havarerer de fleste norske ekspedisjoner når nordmannen når København. Mange InterRail-turer har satt den første spikeren i kista på Jernbanekafeen, eller i de forføreriske kvartalene som ligger like bak. Oftest drar man likevel til byen med en hensikt. Derav kommer også ordspråket «Vi har vært mange plasser i utlandet, og de fleste av dem er i Danmark.» Ferier i Danmark er noe spesielt for oss. Det er deilig når badetemperaturen faktisk er over femten grader. Når barna har lekt fra seg i Legoland, og man kan slappe av. Likevel kan det være godt med noen dagers avveksling med overnatting på hotell i København. Shopping, sightseeing og et mangfoldig kulturliv er hva som venter når man bestemmer seg for å utforske København. Byen er ekstremt mangfoldig. Dersom en av dere blir fristet til å nyte en kveld i det nye operahuset på Holmen, vil den andre kanskje gå på en rockekonsert i fristaden Christiania. En annen derimot, ønsker kanskje å spise pølser og iskrem på Tivoli, rett etter en opprivende tur med berg- og dalbanen.

Gode grunner for å finne et hotell i København sentrum

København er en ganske stor by. Selv om kollektivforbindelsene er meget gode, så tar det tid å komme seg fra a til b. Byen er også meget sentralisert, og de fleste forbindelsene frakter deg til og fra sentrum. Dette er likevel ingen god grunn for å overnatte utenfor sentrum, for det finnes nok av billige hoteller inne i København. Herfra kommer du lett frem til mange severdigheter, slik som det kongelige slottet og de historiske festningsverkene. De omgir den historiske delen av denne ærverdige gamle hovedstaden. Du finner også den idylliske gamle havnen, med statuen H.C. Andersens lille havfrue, byens kjennetegn. I sentrum finner vi også et rikt kulturtilbud, samt noen av de flotteste butikkene i verden. Noen av Europas beste restauranter står mer eller mindre vegg i vegg med konsertsteder, sjarmerende små puber, kabareter, gallerier, museer og hoteller i København sentrum.

Her finner du gode og rimelige hoteller i København sentrum

Det finnes et bredt utvalg av hoteller i København sentrum, men de fleste er dyrere enn de trenger å være. Kombiner ditt hotellopphold med en opplevelse i København. Gode tilbud kan være vanskelige å finne, men det er alltid noen som gjør ting bedre og billigere enn andre. «The Square» er et rimelig og komfortabelt hotell i København sentrum. Sjekk ut våre hotelltilbud. Vi er sentralt plassert og ble kåret til ‘Boutique hotel award winner’ i 2014. Hotellet i København er moderne innredet, og presenterer et lekkert utvalg av smakfull innredning. Hvis du vil slentre gjennom Nørrebro eller spasere rundt i Københavns gater, torv og smug, så er det en ren nytelse å kunne bo i byens hjerte.