Stilfullt designhotell midt i Københavns sentrum

Hvis du vil oppleve det beste ved København, bør du bo midt i byen, der det hele skjer. Velg å bo på et av Arp-Hansens sentrale hoteller, så bor du midt i smørøyet i København.

Det flotte og moderne The Square Hotel ligger med utsikt ut over Rådhuspladsen, og har dermed en av Københavns aller beste adresser. Les mer om hotellet her på siden og book et opphold online.

Bo på Københavns Rådhusplads

Hvis du velger å tilbringe ferien på The Square Hotel, er du privilegert med en midlertidig adresse på Københavns Rådhusplads – mer sentralt blir det ikke! 

Rett overfor Rådhuspladsen ligger den gamle fornøyelsesparken Tivoli, som har alle mulige karuseller og spill, massevis av spisesteder og mulighet for å høre konserter. Hver fredag hele sommeren er det fredagsrock med kjente danske og utenlandske band. Tivoli er en av Københavns mest besøkte severdigheter, og det er ikke vanskelig å forstå hvorfor, for Tivoli har noe for alle aldre og enhver smak.

I området rundt Rådhuspladsen og Tivoli finnes det mange kafeer og restauranter, og det er også rik mulighet for å ta en tur på byen med alle de forskjellige barene som er i området. Københavns lange shoppinggate, Strøget, starter på Rådhuspladsen, og den fortsetter i ca 1 kilometer ned til Nyhavn, med både billige og mer eksklusive butikker hele veien.

Nyt sommerferien, påskeferien, høstferien eller juleferien på The Square

København byr på mange forskjellige opplevelser året rundt. Om høsten kan man nyte en velbrygget kaffe på en av byens mange kafeer etter et museumsbesøk. I julen kan man shoppe eller gå blant de utallige lysene i Tivoli mens man spiser den danske juleklassikeren ”æbleskiver”, og varmer seg med en gløgg. 

I påskeferien er det masser av utendørsaktiviteter, og våren kommer jo tidligere her enn i Norge. Sommeren er proppfull av utendørsaktiviteter som gatefester, avslapping med piknik i parker, kanalbåtturer, svømming i Københavns havn og uendelig mange andre ting. 

The Square har tilbudspakker til alle årets sesonger, slik at du kan spare penger på ferien til København. Tilbudspakkene inkluderer også opplevelser som for eksempel restaurantbesøk eller kulturopplevelser. Se på de gode tilbudene og book online her på siden.

Vi gleder oss til å ønske deg velkommen!