Billig Hotell København

Et billig hotell i København er vanskelig å oppdrive

Den første gutteturen til utlandet for de fleste nordmenn har vanligvis vært en tur enten til Danmark eller Sverige. Det kommer litt an på hvor i landet man kommer fra. Hvis man er fra hovedstaden, så reiser man gjerne både med danskeferga til Danmark og deretter til Sverige. Er man fra Sørlandet, så er det fryktelig enkelt å ta danskebåten. Er man nordfra, så er det heller Sverige som byr seg frem. Da er det bare å kondolere. De går nemlig glipp av muligheten for å nyte livets glade dager i kongens København. Alt, eller nesten alt, er faktisk lov i Danmark, og møtet med København er i sannheten et frihetens øyeblikk. Nordmannen tenker den første gangen «Er dette lov, eller er dette greit»? Svaret er faktisk at det er det som regel. Her forteller ikke staten deg når en skal gå i seng på lørdag, det finnes ingen sensur, og hovedregelen er at hvis du ikke plager andre, så får du lov til å kose deg så mye du vil! Dette setter selvfølgelig mange andre også pris på, så et billig hotell i København er gjerne vanskelig å oppdrive.

Neste stopp: Billig hotell i København!

København er en meget stor by hvis man sammenligner med resten av Skandinavia, og byen kan definitivt også konkurrere med de fleste Europeiske storbyer når det gjelder kultur, natteliv, skjønnhet og intellektuelt liv. Kollektivforbindelsene er gode, men det tar litt for lang tid å komme seg inn til byen med bussen, spesielt i rushtiden. I den travle bytrafikken kan man alltids sykle og slik være raskere, men det tar fortsatt lang tid. Har man bare noen få dager på seg i byen, er dette en god grunn til å overnatte i bykjernen, hvor ting skjer. Så hvor finner man billig hotell i København? Er man først kommet til København, så vil man være der det skjer og det til en rimelig pris. Der ligger ikke så mange billige hotell i København i sentrum.

En god løsning kan være å sjekke The Square

Ønsker du deg tid til å nyte severdigheter som det gamle fortet som omgir den den historiske delen av København? Eller hva med de moderne havnekvartalene med statuen av H.C. Andersen, Den Lille Havfrue, som er byens kjennetegn? Glem heller ikke de mange rike kulturtilbudene, samt noen av de flotteste butikkene i verden. Da er det lurt å finne et billig hotell i København. Noen av verdens beste restauranter står så å si vegg i vegg med konsertlokaler, sjarmerende små barer, kabareter, teatre og museer. Ikke kast bort tiden med å sitte på bussen eller tape penger på en drosje. Sjekk ut tilbudene til The Square og spar 35%. The Square er et flott og billig hotell i København.