Hotell i København

Opplev noe nytt og spennende på et flott hotell i København

Det finnes mange grunner som kan lokke en til å feriere i Danmark, og spesielt fristende for mange er det å ta turen til København. Her blir man med ett omgitt av en avslappet og hyggelig atmosfære, og man blir tatt i mot på en vennlig måte. København er en meget hyggelig by, og den er åpen for det som er både annerledes og nyskapende. Det er gjort plass til en større grad av kreativ galskap her enn det som ofte aksepteres andre steder i Norden. Derfor er byen også en sprudlende oase når det kommer til kunst og kulturliv. Det finnes et stort og levende miljø for all slags musikk, malerkunst og diverse former for dans. Det hele følges opp av god mat og drikke etter typisk dansk tradisjon. Å finne et hotell i København for en langhelg eller en uke, for virkelig å kunne benytte seg av det byen har å by på, er ingen utfordring. Det gjelder bare å velge et hotell med riktig beliggenhet, til en behagelig pris.

Gode grunner for å finne et hotell i København

Innenfor det som kan betegnes som Københavns bykjerne er det mye som skjer. Omkranset av de forhistoriske festningsverkene og byens havn, finnes mange av de tradisjonelle forlystelsene. Hvis du liker klassiske konserter, så er det kanskje kjekt å vite at du finner både Sjællands Symfoniorkester og Københavns Filharmoniske Orkester innenfor den rammen som vi kan kalle bykjernen. Der finnes kanskje også de med en litt hardere smak. For den som liker rock og metall, kan det være interessant å vite at hoveddelen av storbyens metall-scener også ligger i sentrum. Det samme gjelder for et utall aktiviteter som kan tilfredsstille de mest forskjellige smakssanser og interesseområder. Har du interesse for botanikk, eller bare ønsker å slappe av mellom velduftende blomster og vakre planter? Da er Kongens Have og den tilgrensende botaniske haven en god anbefaling. Sentrum, eller Holmen som det gjerne kalles, har også et mangfold av museer. Her ligger også byens anerkjente universitet. Hvis du finner deg et sentralt beliggende hotell i København, ja, da er det bare å pakke kofferten og sette seg på toget. Etter noen avslappende timer gjennom Sverige trenger man kun å stige av på hovedbanegården, for hotellet ligger like om hjørnet.

Her finner du gode og rimelige hoteller i København

Du kan finne på et bredt utvalg av hoteller i København. Kombiner ditt hotellopphold med en opplevelse som etter din smak gjennom å finne et sentralt beliggende hotell. «The Square» er et prisvennlig hotell i København sentrum, som satser stort på komfort. Sjekk ut vår miniferie i København for hele familien. Hotellet ligger i hjertet av byen og ble kåret til ‘Boutique hotel award winner’ i 2014. Hotellet i København er tidsriktig innredet, og presenterer et lekkert utvalg av smakfull innredning. Hvis du vil slentre til nærmeste rockekonsert, eller bare lukte på blomstene i den botaniske haven, da er det en ren nytelse å kunne bo i byens pulserende sentrum.