Vesterbro/Nørrebro

av Mette

#myCPH #myCopenhagenMette #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Det moderne Vesterbro

Området ved Halmtorvet og Sønder Boulevard er et kult og trendy sted som jeg er veldig glad i å besøke. Her finner du alltid et spisested enten til lunsj eller om kvelden, og om sommeren yrer det av liv på Sønder Boulevard, hvor jeg ofte tilbringer kveldene. Folk henger ute og spiller bordtennis på utendørsbordene, og det er også mulig å spille basketball. Kjempehyggelig gatestemning.

Streetart i gatebildet

For tiden er det masse om- og utbygninger i København, og du må derfor sloss med en del veiarbeider. Likevel har Artrebels sørget for at det finnes mye kul streetart i området. Jeg kan få en hel dag til å gå bare med å henge ute og oppleve alt som skjer i området. Kødbyen, som ligger i tilknytning til Halmtorvet, vil jeg alltid anbefale som et av de beste stedene å gå i byen. Enten du liker små barer eller større klubber, finner du dem i Kødbyen.

Avslapping på Nørrebro

Nørrebroparken er også et sted jeg elsker å være når været tillater det. Her finner du alltid en masse aktiviteter og unge folk å være sammen med. Og går du litt lenger nedover Elmegade, finner du mange koselige steder å drikke kaffe, ta en øl eller spise lunsj. I Nørrebrogade ligger det masse morsomme og annerledes butikker enn hva du finner ellers i København, så hvis du ikke er en mainstream-type, er dette stedet å gå. Det hersker en helt egen stemning og kultur på Nørrebro, som ikke kan beskrives... det må oppleves.

Tilbud på overnatting like ved Vesterbro/Nørrebro