Tilflytterens favoritter

av Line

#myCPH #myCopenhagenLine #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Jeg har ikke bodd i København så lenge, men har allerede rukket å forelske meg i noen steder som jeg "faller" tilbake på igjen og igjen.

Mat til gode priser

Når det gjelder spisesteder, liker jeg godt Dalle Valle i Fiolstræde. Det er et veldig koselig sted, hvor en DJ samtidig sørger for musikken og den rette stemningen i weekenden. I tillegg har de ofte halv pris eller buffé en gang i uken, noe som gjør stedet svært attraktivt for unge mennesker.

De gode kveldsdrinkene

 

Skal jeg ut og ta en drink med venner om kvelden, drar jeg som regel til Læderstræde på Hoppes Café & Bar, som har en stilig innredning og en ovn midt i lokalet, som skaper den hjemmehyggen jeg er så glad i. Her får du både en matbit og kan slokke tørsten med et stort utvalg av gode cocktails.

Shopping i sidegatene

 

Som kjent har København et hav av shoppingmuligheter, og det er ikke alltid like enkelt å holde oversikten. Selv er jeg ingen stor fan av Strøget, som etter min mening er en slags "motorvei" med altfor mange stressede mennesker. Jeg liker bedre å shoppe i Østerbrogade og sidegatene på Østerbro, som har mange små og interessante klesbutikker. Sidegatene til Strøget er også et godt alternativ, synes jeg, og her kan du gjøre mange gode funn i de små butikkene.

Amager Strandpark

Har jeg en sommerdag hvor jeg bare kan slappe av, tilbringer jeg den ofte i Amager Strandpark, hvor du kan ta et slag minigolf eller bare ligge og nyte solen. Mulighetene er mange – det er bare å velge det du foretrekker.

Hygge i Fælledparken

 

Jeg er også glad i Fælledparken, som er en stor park med en kjempemessig fotballbane i midten. Det er et herlig og livlig sted bare å møte venner, grille og hygge seg.

Tilbud på overnatting