På tur med livsnyteren

av David

#myCPH #myCopenhagenDavid #TheSquareHotel #VisitCopenhagen

Det beste utendørs

Jeg elsker Kongens Have og Amager Strand, som alltid er hyggelige steder å være sammen med venner når været oppmuntrer til å oppholde seg utendørs. Jeg liker også å sykle ned til kanalen ved Christianshavn og ta en kald øl mens jeg tar inn det fantastiske livet i området. Om sommeren finner du litt av den samme, livlige stemningen på Kultorvet med utendørs servering like ved Nørreport stasjon.

København by night

 

Har du tenkt deg ut i det københavnske natteliv rundt Gammel Strand, er det mange hyggelige barer å velge mellom. Blant annet finner du Zef Side og Fugu Cocktail Bar, mens du i Studiestræde blant annet finner Bar 7 med et bredt utvalg av nydelige cocktails og masse liv. 

Spis asiatisk

Når jeg skal ut å spise, velger jeg gjerne asiatisk mat, som er min favoritt. Jeg kan anbefale Wokbaren ved Halmtorvet, hvor du får god thailandsk mat i flotte omgivelser, eller Wagamama ved Tivoli, som er det perfekte valg hvis du føler for en bolle med nudler.

...eller hva med en burger?

Er du ikke like glad i asiatisk mat som meg, finner du byens beste burger på Greasy Spoon, mens du på Nimb Brasserie kan spise en skikkelig god lunsj. Kveldsmenyen her har jeg ennå ikke prøvd.

Tilbud på overnatting