Velkommen til The Square i hjertet av byen!

Når du ankommer hotellet, er du garantert å kunne sjekke inn fra kl. 15.00. Utsjekking er kl. 12.00. Kommer du tidlig eller reiser sent, kan du oppbevare bagasjen hos oss. Sove lenge? Snakk med personalet i resepsjonen ved ankomst eller under oppholdet hvis du har behov for sen utsjekking – vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme forespørselen. Hvis du har det travelt eller har betalt oppholdet på forhånd, kan du ved avreise benytte vår ekspressutsjekking som står i lobbyen. Ingen grunn til å vente i kø, vi sender kvitteringen per e-post!

Allergi?

Alle våre dyner og puter er allergivennlige og uten dun –  og vi har rom uten tepper. La oss vite på forhånd hvis du gjerne vil ha et allergivennlig rom. Vaskemiddelet vi bruker til hotellets sengetøy er økomerket med det nordiske Svanemerket, som stiller strengere krav til stoffer som kan gi helse- og allergiproblemer enn det loven gjør.

Frokost

Frokosten serveres i vår frokostrestaurant i 6. etasje. Åpningstidene er daglig fra 06.30 til 10.00 og helger og helligdager 07.00 til 11.00.
Spis frokost på vår deilige takterrasse mens du nyter utsikten over Københavns tak, eller i vår stilrene restaurant. Buffeen er full av gode råvarer, blant annet flere typer brød, kaker, pålegg, ost, marmelade, egg og bacon, kokte egg, et utvalg av yoghurt og frokostprodukter, frisk frukt og grønnsaker, juice, kaffe eller te – alt til en fornuftig pris.

Skal du tidlig av sted, tilbyr vi en gratis croissant samt kaffe eller te i lobbyen fra 05.00 til 06.30 som du er velkommen til å ta ”To go”.