Velkommen til The Square i sentrum af København!

Når du ankommer hotellet, er du garantert å kunne sjekke inn fra kl. 15.00. Utsjekking er kl. 12.00. Kommer du tidlig eller reiser sent, kan du oppbevare bagasjen hos oss. Sove lenge? Snakk med personalet i resepsjonen ved ankomst eller under oppholdet hvis du har behov for sen utsjekking – vi vil gjøre vårt beste for å etterkomme forespørselen. Hvis du har det travelt eller har betalt oppholdet på forhånd, kan du ved avreise benytte vår ekspressutsjekking som står i lobbyen. Ingen grunn til å vente i kø, vi sender kvitteringen per e-post!

Allergi?

Alle dynene og putene våre er uten fjær, og dermed allergivennlige. Vi har også en hel etasje uten gulvtepper. Gi oss beskjed på forhånd hvis du ønsker et allergivennlig rom. Vaskemiddelet vi bruker til hotellets sengetøy er økomerket med Svanemerket. Svanemerket er et nordisk miljømerke for produkter som ikke inneholder miljø- og helseskadelige stoffer. 

Frokost

Frokosten serveres i vår frokostrestaurant i sjette etasje.
Åpningstidene er ukedager kl. 07.00–10.00 og helger og helligdager kl. 07.00–11.00.
Spis frokost på den herlige takterrassen mens du nyter utsikten over Københavns tak, eller i vår stilrene restaurant. Buffeen er full av gode råvarer, blant annet flere typer brød, kaker, pålegg, ost, marmelade, egg og bacon, kokte egg, et utvalg av yoghurt og frokostprodukter, frisk frukt og grønnsaker, juice, kaffe eller te – alt til en fornuftig pris. 


Skal du tidlig avsted, tilbyr vi en gratis croissant samt kaffe eller te i lobbyen fra 05.00 til 06.30 som du er velkommen til å ta ”To go”.