The Square Hotel og World AIDS Day

1. desember hvert år samles AIDS-fondet og resten av verden for å rette søkelyset på kampen mot HIV. I Danmark har vi arrangert World AIDS Day siden 1988, og det er i dag en meget anerkjent merkedag. Denne kampen vil The Square gjerne være en del av. Vi støtter derfor opp om prosjektet for å hjelpe de som er smittet og for å bidra til å bryte ned fordommene rundt denne sykdommen.

Sykdommen møter mange fordommer

 

Selv om der skjer store fremskritt når det gjelder å bekjempe HIV og AIDS, er sykdommen fortsatt tabubelagt, og de smittede møter mange fordommer på sin vei. Én ting er å få utryddet sykdommen, men en annen ting er å hjelpe de som er smittet. Mange tror for eksempel at HIV kan smitte gjennom sosial kontakt, hvilket ikke er tilfellet. Slike fordommer vil vi gjerne være med på å rydde av veien.

The Square Hotel donerer 5 gavekort

 

Vi ifører oss den røde aids-sløyfen og donerer 5 gavekort til en verdi av kr. 3000,- per stykk, med en samlet verdi på kr. 15 000,- til World AIDS Days veldedighetsauksjon, som finner sted på lauritz.com i perioden 25. november til 5. desember. Alle pengene går uavkortet til AIDS-fondet i håp om å komme denne epidemien til livs og gjøre hverdagen enklere for dem som til daglig lever med sykdommen.