Resepsjonstjeneste


  • Trening og mosjon
  • Bil- og sykkelutleie
  • Opplevelser og sightseeing

 

Trening og mosjon

Har du behov for å svette litt og ønsker en tur på et treningssenter, har vi en god samarbeidsavtale med FitnessDK, som ligger to minutters gange fra hotellet. Det eneste du trenger, er å henvende deg i resepsjonen på hotellet og kjøpe et adgangskort til treningssenteret. Det koster 85 kroner og gjelder for én gang.

Foretrekker du en joggetur i frisk luft, kan du starte løpeturen rett utenfor døren! The Square ligger like ved innsjøene i København, der mange københavnere har sin daglige joggetur på stiene langs vannet. Du kan velge mellom lengre og kortere turer. Spør etter kart i resepsjonen.

Bil- og sykkelutleie

Trenger du bil under oppholdet, hjelper vi gjerne til med å bestille den. Henvend deg i resepsjonen, så ordner vi alt for deg. Vil du derimot sykle rundt i byen, har vi egne sykler som kan leies på dagsbasis. Prisen er 150 kroner per dag og inkluderer sykkellys og hjelm, slik at sikkerheten er ivaretatt.

Les guiden for sykling i København (ENG)

Opplevelser og sightseeing

København har en masse å tilby når det gjelder gode opplevelser. Derfor har du også mulighet til å kjøpe billetter til en av de mest populære i hotellets resepsjon: Tivoli. Vi står dessuten gjerne til tjeneste hvis du trenger hjelp i forbindelse med guidede turer og sightseeing. Se for eksempel våre omfattende nettguider til opplevelser i København