Pin it

Resepsjonstjeneste


  • Trening og mosjon
  • Bil- og sykkelutleie
  • Opplevelser og sightseeing

 

Trening og mosjon

Har du behov for å svette litt og ønsker en tur på et treningssenter, har vi en god samarbeidsavtale med FitnessDK, som ligger to minutters gange fra hotellet. Det eneste du trenger, er å henvende deg i resepsjonen på hotellet og kjøpe et adgangskort til treningssenteret. Det koster 85 kroner og gjelder for én gang.

Foretrekker du en joggetur i frisk luft, kan du starte løpeturen rett utenfor døren! The Square ligger like ved innsjøene i København, der mange københavnere har sin daglige joggetur på stiene langs vannet. Du kan velge mellom lengre og kortere turer. Spør etter kart i resepsjonen.

Bil- og sykkelutleie

Trenger du bil under oppholdet, hjelper vi gjerne til med å bestille den. Henvend deg i resepsjonen, så ordner vi alt for deg. Vil du derimot sykle rundt i byen, har vi egne sykler som kan leies på dagsbasis. Prisen er 150 kroner per dag og inkluderer lykter og hjelm, slik at sikkerheten er ivaretatt.

Opplevelser og sightseeing

København har en masse å tilby når det gjelder gode opplevelser. Derfor har du også mulighet til å kjøpe billetter til noen av de mest populære i hotellets resepsjon. Blant annet til Tivoli eller Den Blå Planet. Vi står dessuten gjerne til tjeneste hvis du trenger hjelp i forbindelse med guidede turer og sightseeing. Se for eksempel våre omfattende nettguider til opplevelser i København