Familie og kjæledyr

Familievennlig

Når du har med familien på The Square, sørger vi for å ha et tilbud for alle aldre.
Det er anledning til å få familierom hvis man gjerne vil bo sammen, eller rom ved siden av hverandre hvis barna er litt større. I lobbyen finner deres ulike typer spill til fri avbenyttelse for hele familien. I frokostrestauranten vil det bli utlevert en liten "bag" med et tegnesett, så de minste kan lage en tegning og henge den opp på vår populære "The Kids Wall". De minste vil også få en liten overraskelse på rommet i form av en "Panda"-bamse.

Til de helt små har vi høye barnestoler i restauranten og barnesenger til rommet.

Hunder og katter

Det skal også være plass til dyrene på The Square, og derfor er hunder og katter også velkomne. Vi står klare med vann- og matskål, hundeposer og godbiter når dyrene kommer til hotellet. Hunder og katter har det best når de ikke etterlates alene på rommet. Derfor kan de være med overalt på hotellet bortsett fra i frokostrestauranten. Vi lufter gjerne hunden mens du spiser frokost. Husk bare å gjøre oppmerksom på dette ved innsjekking.

Har du med hund eller katt, må du bare huske å krysse av i feltet "Hund på værelset" under "Specielle ønsker" ved bestilling på nett.