Businesstjeneste

  • Executive Lounge
  • Møte - og konferanselokaler
  • Faks-, utskrifts- og kopitjeneste
  • iPad-er med Internett-tilgang

 

 

Business Lounge

Når man er på farten, hender det man trenger et sted å sitte og jobbe eller bare slappe av etter en lang dag. Derfor har vi laget en helt ny lounge.

Her kan du jobbe, se på TV, lese aviser eller bare legge beina høyt og nyte roen. Når du bestiller et executive-rom, får du automatisk adgang til vår lounge. Her finner du kalde og varme drikkevarer samt snacks, og med beliggenhet i sjette etasje kan du nyte utsikten over byen og sitte på terrassen når været tillater det.

Møte - og konferanselokaler

På toppen av hotellet har The Square to eksklusive møtelokaler, hvert med plass til 25 personer. Begge lokalene har en fantastisk utsikt over tårnene og takene i København.

Faks-, utskrifts- og kopitjeneste

Har du behov for å sende en faks eller ta en kopi, er vi gjerne behjelpelige i resepsjonen. Skal du derimot skrive ut for eksempel en flybillett, må du gjerne benytte våre to trådløse skrivere, henholdsvis i sjette etasje og i lobbyen.

iPad-er med Internett-tilgang

I tillegg har vi to iPad-er med Internett-tilgang til fri avbenyttelse. Det er mulig å skrive ut fra begge iPad-ene via de to trådløse skriverne. Dette er naturligvis også mulig hvis du har meg eget utstyr.