The Square Copenhagen værelser
DANSK / ENGLISH / SVENSKA
Pin it

Velkommen til The Square i hjertet av byen!

Når du ankommer hotellet, er du er garantert innsjekking fra kl. 15.00. Utsjekking er kl. 12.00. Kommer du tidlig eller reiser sent, kan du oppbevare bagasjen hos oss. Sove lenge? Snakk med personalet i resepsjonen ved ankomst eller under oppholdet hvis du har behov for sen utsjekking – vi vil gjøre vårt beste for å innfri ønsket. Hvis du har det travelt eller har betalt oppholdet på forhånd, kan du bruke vår Express Check Out, som står i lobbyen, ved avreise. Ingen grunn til å vente i kø, vi sender kvitteringen per e-post!

Allergi?

Alle våre dyner og puter er allergivennlige og inneholder ikke fjær, og vi har dessuten rom uten tepper. Gi oss beskjed på forhånd hvis du ønsker et allergivennlig rom. Vaskemiddelet vi bruker til sengetøyet, er økomerket med det nordiske "Svanemerket", som stiller strenge krav til stoffer som er problematiske med hensyn til helse og allergi.

Frokost

Frokosten serveres i vår frokostrestaurant i sjette etasje. Åpningstidene er daglig fra kl. 07.00 til 10.00 og weekender og helligdager fra kl. 07.00 til 10.30. Spis en tradisjonell dansk kontinental frokost! Buffeen er fylt med danske matvarer som blant annet ulike typer brød, kaker, rugbrød, pålegg, ost, marmelade, kokte egg, et utvalg av yoghurt med mange forskjellige smaker, frokostprodukter, frisk frukt og grønnsaker, juice og kaffe eller te! Vi har priser som passer for alle – med eller uten frokost – sjekk med bookingavdelingen hvilken priskategori som passer best for deg! Og hvis du må tidlig av gårde, tilbyr vi en gratis croissant og kaffe eller te i lobbyen fra kl. 05.00 til 07.00, som du gjerne må ta med deg.